SAZNAJTE VIŠE O NAMA I NAŠOJ FOTO LABORATORIJI

KO SMO MI?

BG Elite Foto je profesionalna fotografska laboratorija koja se nalazi u centru Beograda i opremljena je najnovijom fotografskom tehnologijom. Primarni cilj naše fotolaboratorije je kvalitet. Više smo zainteresovani da stvari odradimo na pravi način nego da postižemo velike marže. Posvećujemo punu pažnju prilikom obrade, skeniranja i rukovanja fotografije. Tretiramo detalje svih frejmova u skladu sa Vašim željama kako bismo osigurali Vašu maksimalnu satisfakciju. Posvećeni smo radu sa našim klijentima na ličnom nivou, uzimajući u obzir individualne potrebe i budzet.

Vrhunska usluga

Stalno smo u toku sa najnovijim tehnologijama

Najbolji kvalitet

Koristimo najkvalitetniji Fujifilm Supreme i Professional DPII fotopapir.

Iskustvo i tradicija

Već četiri generacije dosledno prevazilazimo vaša očekivanja.

Klijenti koji se vraćaju

Lojalnost klijenata smo jednostavno stekli održavanjem najviših standarda.

Pogledajte otvorene pozicije:

Opis Posla

Podešava i radi na konvencijalnoj i digitalnoj fotografskoj opremi u radnji. Puštanje test traka na opremi. Čišćenje, servisiranje i održavanje procesne opreme, održavanje  foto laboratoriju u ispravnom stanju.

Potrebne Kvalifikacije

 • Diploma srednje škole;
 • Minimum dve godine iskustva rada u foto laboratoriji/radnji;
 • Poznavanje rada na printerima Noritsu, Fuji;
 • Dobro poznavanje programa Adobe Photoshop;
 • Potrebno je iskustvo u radu na film skeneru;
 • Poželjno je iskustvo ručnog razvijanja filmova;
 • Osnovni rad na računaru i internetu.

Opis Posla

Izvršavanje svih funkcija neophodnih za pružanje izuzetne usluge kupcima, obrada porudzbina, promovisanje / sugerisanje proizvoda i usluga klijentima. Izvršavanje svih zadataka poverenih od strane supervizora ili menadzmenta radnje.

Potrebne Kvalifikacije

 • Diploma srednje škole;
 • Dobro poznavanje programa Adobe Photoshop;
 • Odlične komunikacione sposobnosti;
 • Praćenje i pospešivanje fotografskih porudzbina, uz minimalnu verovatnoću grešaka;
 • Lako sticanje novog znanja i tehničkih sposobnosti;
 • Znanje engleskog jezika;

Već četiri generacije dosledno prevazilazimo vaša očekivanja.

BG Elite Foto Je profesionalna fotografska laboratorija koja se nalazi u centru Beograda i opremljena je najnovijom fotografskom tehnologijom.

Vlasnik je četvrta generacija fotografa, porodica Simić, koja predstavlja pionire u oblasti fotografije u Srbiji.

1972. godine porodica Simić je počela da proizvodi fotografije u boji, a četiri godine kasnije je za potrebe obrade koristila Agfa printere.

Danas se koristi najsavremenija mašina na tržistu - Noritsu 37HD, koja sa impresivnih 640 dpi u 12 bita stvara 79 miliona tačaka na 30×40 formatu.

Ko su naši klijenti?

Ponosni smo što našu listu klijenata čine kako najbolji profesionalni fotografi, tako i mladi entuzijasti, studenti umetničkih fakulteta, dizajna i drugi. Takodje, pružamo usluge drugim fotografskim radnjama i mnogom kompanijama. Ispod možete pogledati nepotpunu listu naših klijenata.

Oprema

U BGE laboratoriji se koristi spoj najsavremenije opreme za foto laboratorije i proverenih tradicionalnih procesa i tajni za manipulaciju foto materijalima. Sva oprema se redovno provera, servisira i kalibriše u skladu sa visokim normama kvaliteta.

Okosnicu laboratorije predstavlja najsavršenija foto mašina na tržištu, Noritsu 37HD, koja sa impresivnih 640 dpi u 12 bita laserom stvara 79 miliona tačaka na 30×40 formatu. Prirodnost boja garantuje klasični RA4 tečni proces koji i dalje predtavlja merilo kvaliteta u izradi fotografija svih vrsta.

Veliki formati se izrađuju na Espon 11880 ploteru 1,5m širine, trenutno prvom izboru profesionalnih i umetničkih fotografa na svetu. Sa neprevaziđenom rezolucijom od 2880x2880dpi i 9 Ultra Chrome K3 boja koje stvaraju realističan gamut opravdava svoj status vodećeg printera za fine art.

Za procesiranje filmova se koristi Noritsu V50 automatski C41 film rocesor i više JOBO procesora za crno bele, dijapozitiv i specijalne procese razvijanja.
Skeniranje filmova se vrši na specijalizovanoj Fuji opremi koja je konstruisana kao isključivo film skener i postiče rezoluciju od 20Mpix po snimku.

Radno vreme

ponedeljak    08:30 20:30
utorak    08:30 20:30
sreda    08:30 20:30
četvrtak    08:30 20:30
petak    08:30 20:30
subota    10:00 18:00
nedelja    Zatvoreno

Radno vreme u toku praznika biva obljavljeno unapred na web prezentaciji.

TOP